Constructii & Imobiliare

One United Properties aduce conceptul Armani/Casa în proiectul One Lake Club, dezvoltat de companie pe malul lacului Tei din Capitală

One United Properties aduce conceptul Armani/Casa în...

Autor: Cristina Bellu

13.11.2023, 11:45 1901

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, mixte şi de birouri de ultimă generaţie din România, a încheiat un parteneriat cu Armani/Casa, lider mondial în sectorul mobilierului de lux, care urmăreşte dezvoltarea unui concept de design interior în cadrul proiectului One Lake Club din Capitală.

În urma colaborării, un penthouse din cadrul One Lake Club va fi complet mobilat de Armani/Casa, două apartamente de prezentare de la ultimul etaj şi un lobby.

„Sperăm ca acest parteneriat să reprezinte un pas important pentru piaţa locală, care are un potenţial semnificativ, către dezvoltări sustenabile remarcabile", spune Andrei Diaconescu, cofondator şi co-CEO al One United Properties.

One Lake Club este o dezvoltare rezidenţială care reuneşte şapte blocuri turn situate chiar pe malul lacului Tei din Capitală (5 turnuri de 16 etaje şi două de 8 etaje).

Proiectul, are o suprafaţă construită de aproximativ 75.260 de metri pătraţi, şi va include, de asemenea, 10 spaţii comerciale şi un total de 853 de locuri de parcare, precum şi diverse facilităţi integrate, cum ar fi zone comerciale, piscină, spa, sală de sport sau brasserie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO