Constructii & Imobiliare

P3 îşi întăreşte echipa la nivel local

.

.

Autor: Cristina Bellu

27.02.2017, 13:06 185
P3, investitor, dezvoltator şi manager de proprietăţi pan-europene de logistică, îşi întăreşte echipa din România prin numirea Cristinei Pop în funcţia de head of asset management. Aceasta se va ocupa de managementul administrativ, financiar şi operaţional al celor 305.000 metri pătraţi ai P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din România.
 
Cu o experienţă de nouă ani în sectorul imobiliar logistic local şi având cunoştinţe solide în managementul şi închirierea proprietăţilor industriale, Cristina Pop şi-a început cariera la Valad Asset Management în 2008, ulterior ocupând timp de patru ani functia de head of industrial agency în cadrul Jones Lang LaSalle (JLL).
 
De asemenea, P3 a internalizat serviciile de Property Management prin numirea Monicăi Andrei în funcţia de head of property management. Înainte de a se alătura P3, Monica a lucrat ca property manager în cadrul Building Support Services (BSS) timp de nouă ani, dintre care ultimii şase i-a petrecut la P3 Bucharest.
 
Roxana Buga s-a alăturat şi ea echipei P3 în funcţia de Property Management Accountant. În ultimii 10 ani a fost controlor financiar la BSS, lucrând pentru parcul P3 Bucharest. Roxana are o diplomă de Master la Facultatea de Management Financiar-Contabil de la Universitatea Spiru Haret.
 
P3 deţine în parcul logistic P3 Bucureşti 305.000 metri pătraţi de spaţii logistice dispuşi în 11 depozite. Recent, P3 a finalizat construcţia a trei noi clădiri în P3 Bucharest Park şi are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât şi în zonele de centru şi de vest ale României.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO