Constructii & Imobiliare

Piatra Online a investit 200.000 de euro într-un pavilion expoziţional în showroomul din nordul Bucureştiului

.

.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.09.2017, 15:08 669

Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul Piatra Online, a investit 200.000 de euro într-un pavilion expoziţional lângă showroomul pe care compania îl are pe Aleea Teişani din Capitală, în apropierea Grădinii Zoologice. Pavilionul are o suprafaţă de 800 de metri pătraţi şi peste 300 de modele de piatră naturală, precum marmură, granit, travertin, ardezie, limestone, quartit, materiale folosite pentru amenajări exterioare şi parţial pentru cele interioare.

„Dorinţa de extindere o aveam în plan încă din 2015, iar între timp în care am reuşit să achiziţionăm spaţiul necesar, în aprilie 2017”, spune Mariana Constantinescu-Brădescu, managing partner Piatra Online.

Showroomul este conceput ca o galerie de artă, produsele fiind expuse în diferite zone cu influenţe în patru stiluri: columbian, mediteranean, tradiţional românesc şi modern.

Firma Rock Star Construct, înfiinţată de soţii Mariana Brădescu şi Sergiu Constantinescu în 2007, deţine showroomul în Bucureşti, cu piatră naturală provenită din cariere din străinătate, din ţări precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO