Constructii & Imobiliare

Producătorii de polistiren expandat l-au numit pe Şerban Căzănişteanu la conducerea boardului asociaţiei

Producătorii de polistiren expandat l-au numit pe...

Autor: Cristina Bellu

18.12.2017, 15:44 304

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS) şi-a ales recent consiliul director, Şerban Căzănişteanu, director general al companiei Mindo, fiind numit preşedintele organizaţiei.

”Ne propunem să fim mult mai dinamici, să ne concentrăm pe oferirea de expertiză în domeniu, atât pentru producători, cât şi pentru beneficiari. Deşi piaţa de polistiren expandat din România ocupă un loc important în industria construcţiilor, puţini beneficiari primesc îndrumări corecte şi ştiu să aleagă corespunzător nevoilor.”, spune Şerban Căzănişteanu.

El precizează că un obiectiv major al ROMEPS este să continue politica echilibrată şi receptivă faţă de toţi producătorii de polistiren expandat din România, asigurându-le acestora o reprezentare activă, eficientă şi constructivă atât în faţa autorităţilor din domeniu, cât şi faţă de beneficiari

Consiliul director mai este completat de Petru Moldovanu, director general EPS Thermopor, Bogdan Roman, CEO Hirsch Porozell Romania şi Laurenţiu Istrate, director general Austrotherm Romania, acesta din urmă fiind membru supleant.

Conform actului constitutiv al asociaţiei, membrii cosiliului au un mandat de trei ani.

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS) a fost înfiinţată în anul 2004, din 2011 activând sub această denumire. Asociaţia îşi propune să promoveze pe piaţa din România un standard de calitate pentru producătorii de polistiren şi să vegheze la respectarea reglementărilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO