Constructii & Imobiliare

Proiect european de 8,9 mil. lei pentru modernizarea spitalului de ginecologie Cuza Vodă din Iaşi

Proiect european de 8,9 mil. lei pentru modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

13.01.2016, 17:34 324

Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ’’Cuza Vodă’’ din Iaşi, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Iaşi, a finalizat implimentarea unui proiect european de 8,9 mil. lei (aproximativ 2 mil. euro) pentru reabilitarea şi modernizarea clădirii ambulatoriului.

Investiţia a presupus crearea a două noi servicii medicale în cadrul ambulatoriului, dotarea cabinetelor cu echipamente specifice şi instrumentar pentru diagnosticarea afecţiunilor sistemului genital feminin şi pentru monitorizarea sarcinii, dotarea laboratorului cu aparatura necesară investigaţiilor paraclinice, dar şi creşterea eficienţei energetice a clădirii reabilitate.

’’Dispunem de un ambulatoriu modern, fiind create premisele necesare pentru asigurarea accesului la servicii medicale esenţiale atât pentru ieşeni, cât şi pentru  întreaga populaţie din regiunea de dezvoltare Nord-Est a ţării’’, a declarat Victorel Lupe, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO