Constructii & Imobiliare

Videoconferinţa ZF Tendinţe în piaţa rezidenţială. Alex Skouras, Managing Partner, Alesonor: Am văzut o mare creştere a cererii pentru locuinţe în toate tipurile de facilităţi

Videoconferinţa ZF Tendinţe în piaţa rezidenţială....

Autor: Ramona Cornea

08.04.2021, 12:36 91

Alex Skouras, managing partner în cadrul companiei Alesonor, spune că pandemia de COVID-19 a accelerat cererea pentru locuinţe în România.

”Am văzut în ultimele trei luni, şi chiar în timpul pandemiei, că este foarte mare cerere pentru locuinţe. Pandemia de COVID a funcţionat ca un catalizator, accelerând un trend care era deja prezent. Am văzut o mare creştere a cererii pentru locuinţe în toate tipurile de facilităţi, toate tipurile de care ar avea nevoie o familie din România. Am vândut 139 case până în prezent în cadrul ultimului nostru proiect”, a declarat Alex Skouras în cadrul videoconferinţei ZF Tendinţe în piaţa rezidenţială. Cum schimbă munca de acasă vânzările de locuinţe?

Ce a mai declarat Alex Skouras în cadrul videoconferinţei:

·         Doar 9% din Bucureşti locuiesc în afara centrului oraşului, în timp ce 91% trăiesc în centrul oraşului, în timp ce în alte oraşe aceste procente sunt aproape de 50% cu 50%.

·         Ca dezvoltatori, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce va aduce viitorul, iar noi credem că viitorul va aduce sustenabilitate şi schimbări aduse de această pandemie.

·         Este foarte important să înţelegem că autorităţile vor proceda în funcţiile de nevoile pieţei.

·         Pandemia a venit cu multe schimbări, iar ecosistemul spaţiului în care vom locui va fi foarte diferit. Acum clienţii nu se mai uită la cât de frumoasă, modernă, ieftină sau scumpă este o casă, ci se uită la stilul de viaţă al familiilor lor.

·         Acum proiectele rezidenţiale au restaurante, cafenele, grădiniţe, şcoli, magazine, lucruri foarte importante pentru ca locuitorii să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze. Aceste lucruri fac o mare diferenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO