Deloitte

Deloitte Best Managed Companies. IB Cargo, una dintre cele mai dinamice case de expediţie din România, a ajuns la 140 de angajaţi şi afaceri de 82 mil. euro

01.02.2024, 00:05 Autor: Răzvan Botea

 Compania a primit recent certificarea Deloitte Best Managed Companies pentru performanţa managementulul, după ce a parcurs ediţia a doua a programului în România.

IB Cargo, una dintre cele mai dinamice case de expediţie din România, şi-a crescut afacerile până la 82 mil. euro în 2022, cele mai recente date publice. Compania a ajuns la 140 de angajaţi şi deserveşte, conform datelor sale, peste 6.000 de clienţi.

IB Cargo efectuează transporturi  - aerian, maritim, rutier - pentru aproape 6.000 de clienţi. Portofoliul de clienţi ai companiei este format din companii din auto, dar şi din FMCG, farma, agricultură, electronice şi chiar fashion. Compania a primit recent certificarea Deloitte Best Managed Companies, după ce a urmat programul cu acelaşi nume, pentru performanţa managementulul.

„Sunt onorat şi încântat să fiu aici în seara asta şi vreau să încep prin a mulţumi colegilor mei, echipei mele pentru faptul că sunt aici. Mulţumesc evident şi clienţilor noştri care ne-au acordat încredere şi evident şi partenerilor şi furnizorilor noştri. Împreună am reuşit să ajungem aici şi cu siguranţă vom continua“, a spus Cătălin Putineanu, fondatorul companiei, în cadrul Galei Deloitte Best Managed Companies, unde Ziarul Financiar a fost partener media.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro