Dupa Afaceri Premium - ianuarie-februarie 2014

Spre Nord

Prin paginile editiei de fata sufla un aer nordic, insa nu puneti nimic pe voi in timp ce cititi pentru ca atmosfera textelor ramane calda, chiar „cosy“.

La rubrica de gastronomie cititi despre bauturi tari, ce tin de cald, dar sunt considerate si adevarate comori de catre colectionari - „...producatorii au lansat noi bauturi, fie in editie limitata, fie cu ingrediente precum apa de izvor glaciar sau grau dintr-un soi special, sau distribuite in sticle cu design inovativ“.

Apoi, aflati cum sa va amenajati casa in stil minimalist, de inspiratie nordica, astfel incat sa va bucurati de spatiu, de accesorii ludice si mai ales de lumina - „Lumina este un alt element central in designul nordic, inversunarea acestor popoare de a capta cat mai mult din puterea soarelui fiind perfect justificata“.

Tot in aceasta editie aflati si cateva dintre secretele celui mai cunoscut parfumier din lume - „Imi place ideea ca sa dezvolte cineva o obsesie pentru parfumul meu, dar si ca persoana care il poarta sa starneasca la randul ei obsesii“, spune Roja Dove.

La rubrica de Calatorii, va imbarcati pentru excursii ce au farmec doar iarna, iar colega mea Cristina Rosca va va povesti despre Aventura sa in cautarea Aurorei Boreale si va va inspira probabil sa va luati repede un bilet spre Norvegia - „In aceasta iarna activitatea solara este la cote maxime, astfel ca, potrivit cercetatorilor, este cel mai bun sezon din ultimul deceniu pentru a „vana luminite“.

Lectura placuta si un inceput de an luminat!

Ioana Mitu
Redactor-Sef
Dupa Afaceri Premium

 

Suplimentul este disponibil la vanzare, incepand cu data de 20 decembrie, la pretul de 30 de lei

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 



AFACERI DE LA ZERO