Economia verde

Pagina verde. EcoNews ZF

10.04.2024, 00:03 Autor: Alina-Elena Vasiliu

ARCwaste Collection, o organizaţie de transfer al responsabilităţii producătorilor de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE) fondată de producătorul de profil Arctic, a colectat şi tratat peste 10.000 de tone de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE) în 2023. ARCwaste Collection a preluat responsabilitatea a doi producători de deşeuri de echipamente electrice şi electronice – Arctic şi Token Payment Services SRL.

Magazinul cu produse sustenabile create de designeri români ALTRNTV s-a mutat într-o clădire istorică reabilitată de pe strada Constantin Mille din Bucureşti. Acolo, peste 140 de designeri români de produse sustenabile prezintă produse alternative, gândite încât să aibă o amprentă de CO2 cât mai mică.

Organizaţia de mediu a organizat pe 22 martie 2024 o acţiune de împădurire, cu ajutorul Ocolului Silvic Brăneşti, Ilfov. Aproximativ 150 de persoane au participat la această acţiune, în cadrul căreia s-au plantat peste 4.000 de puieţi pe un hectar de teren în Pădurea Pustnicu, judeţul Ilfov.

 


 

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea

Raiffeisen Bank