Eveniment

12 ore fără lumină. Locuitorii din Berceni rămân fără electricitate, duminică

07.10.2010, 13:45 74

Locuitorii din cartierul Berceni şi agenţii economici din zonăvor rămâne fără electricitate, duminică, între orele 7.00 şi 19.00,din cauza unor lucrări la staţia electrică Maşini Grele, anunţăEnel Muntenia citată de Mediafax.

Energia electrică va fi întreruptă pentru realizarea lucrărilorîn condiţii de maximă siguranţă pentru angajaţii Enel, se aratăîntr-un comunicat de presă de joi al companiei.

Bucureştenii care locuiesc în Şoseaua Berceni nr.96, stradaOituz, ansamblul rezidenţial şi comercial Monaco Tower, precum şiagenţii economici din zonă, vor fi afectaţi de întrerupere.

"Realizarea acestor lucrări este absolut necesară şi constă înînlocuirea echipamentelor vechi, cu unele moderne, de ultimăgeneraţie, care au o fiabilitate ridicată. Scopul lucrărilor estede a oferi un grad sporit de siguranţă în alimentareaconsumatorilor precum şi creşterea capacităţii reţelei electrice dedistribuţie în zonă", precizează sursa citată. Citiţi mai multe pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO