Eveniment

24 de copii dintr-un centru de plasament din Piatra Neamţ, evacuaţi după izbucnirea unui incendiu

24 de copii dintr-un centru de plasament din Piatra...

Autor: Ilinca Nazarie

11.08.2017, 16:20 214

Potrivit lt.col. Mitrea Mihai Ciprian, prim adjunct al Inspectorului şef ISU Neamţ, incendiul a fost anunţat printr-un apel la 112 în jurul orei 15 şi 15 minute.

La Centrul de Plasament "Elena Doamna" din Piatra Neamţ s-au deplasat trei autospeciale de apă şi spumă, o autoplatformă cu 14 subofiţeri şi un ofiţer de la ISU Neamţ.

"Incendiul a fost anunţat la podul acoperişului complexului Elena Doamna, tot în apel fiind menţionat şi faptul că toţi copiii au fost evacuaţi din clădire. Ajungând la locul intervenţiei am constatat că incendiul nu era de amploare, se manifesta într-adevăr la astereala acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ doi metri pătraţi, fiind imediat localizat şi lichidat", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mitrea Mihai Ciprian.

La Centrul de Plasament sunt cazaţi 32 de copii, însă în momentul izbucnirii incendiului nu toţi se aflau în clădire, 24 de copii fiind evacuaţi de către angajaţii instituţiei.

Până la sosirea militarilor, angajaţii au folosit hidranţii interiori pentru a stinge focul.

Pompierii urmează să stabilească cauza exactă a incendiului.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO