Eveniment

43.000 € pentru productia de printuri outdoor si indoor

17.09.2009, 18:07 568

Firma Interarte Prod Serv din Turda, judetul Cluj, care isidesfasoara activitatea in domeniul productiei publicitare si careanul trecut a inregistrat o cifra de afaceri de peste 126.000 deeuro, va primi fonduri nerambursabile de 43.500 de euro pentru aachizitiona utilaje necesare productiei de printuri outdoor,indoor, mash-uri dupa ce a depus anul trecut un proiect in cadrulProgramului Operational Regional (POR), operatiunea "Sprijinireadezvoltarii microintreprinderilor".

Liviu Crisan, administratorul Interarte Prod Serv, a depus anultrecut in mai la Agentia pentru dezvoltare regionala Nord-Vest (ADRNord-Vest - adrnv.ro), proiectul "Interarte Prod Serv SRL - Creareaunei agentii de publicitate".

Proiectul, cu o valoare totala de 74.000 de euro, din care circa43.500 de euro sunt fonduri europene nerambursabile, a fost semnatanul acesta in luna mai. Cheltuielile neeligibile ale proiectuluiau o valoare de circa 12.000 de euro, la care se adauga contributiafirmei de 18.600 de euro.

"Faptul ca primeam 70% din investitiile eligibile ale unuiproiect ne-a determinat anul trecut sa vedem in accesarea acestorfonduri nerambursabile o oportunitate pentru firma", spuneCrisan.

Prin intermediul proiectului depus de Interarte Prod Serv vor fiachizitionate utilaje pentru productia publicitara. "Vrem sa neextindem activitatea si sa inchidem cercul pentru partea deproductie publicitara. Vom achizitiona ultilaje necesare pentruproductia de printuri indoor si outdoor. In prezent suntem in fazain care facem selectia de oferte", precizeaza Liviu Crisan.

Firma, care este prezenta pe piata din 1994, este specializatain productia de materiale publicitare precum: produse publicitare,bannere, steaguri, casete luminoase, mash-uri, steaguri,autocolante PVC, afise, stampile, carti de vizita, standuriexpozitionale, personalizari tricouri, sepci, decorari autoetc.

Clientii aflati in vizorul firmei sunt persoanele juridice de peplan local si national. Interarte Prod Serv are cinci angajati."Prin proiect ne-am angajat sa mai creem trei locuri de munca noi,pe langa cele cinci deja existente", explica Crisan.

Cine ia banii:

Compania: Interarte Prod Serv, Turda, judetul Cluj

Obiect de activitate: productie publicitara

Proiectul: "Interarte Prod Serv SRL - Crearea unei agentii depublicitate"

Valoarea totala a proiectului: 74.000 de euro

Suma pe care o primesc de la UE: 43.500 de euro

Cifra de afaceri in 2008: 126.000 de euro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO