Eveniment

Adrian Porfir, Megaprofil: Guvernul are nevoie de comunicatori profesionişti

Adrian Porfir

La ce întrebări au răspuns managerii intervievaţi de ZF

Autor: Adelina Mihai

24.01.2012, 10:37 446
Marea greşeală a Guvernului a fost că nu a ştiut să comunice cu cetăţenii în această perioadă, însă norocul a fost că nici opoziţia nu are buni comunicatori, este de părere Adrian Porfir, manager pe Europa de Sud-Est al Megaprofil. Strategia de comunicare reprezintă gradul de maturizare a clasei politice, şi de aceea o schimbare pe care aş propune-o în administraţia publică ar fi ca fiecare ministru şi chiar premierul să aibă un profesionist în domeniul comunicării care să-i reprezinte şi care să nu fie afiliat politic.

De o nouă mişcare politică va fi nevoie, dar nu acum, pentru că nu există sursele de finanţare necesare. Cu siguranţă clasa managerială actuală, formată din oamenii aflaţi la conducerea companiilor private, vor forma o nouă mişcare politică atunci când economia îşi va reveni.

Am urmărit protestele, dar nu cred în ele, pentru că numărul mic de manifestanţi reprezintă încercările opoziţiei de a strica şi ceea ce s-a construit până acum. Iar despre un impact asupra mediului de business nu poate fi vorba încă. Părerea mea este că Guvernul nu a pierdut încrederea oamenilor, dovadă fiind numărul mic de manifestanţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO