Eveniment

AFI Europe o numeşte pe Luciana Giurea, fost director AFI Ploieşti, la conducerea diviziei de dezvoltare rezidenţială a companiei în România

AFI Europe o numeşte pe Luciana Giurea, fost director...

Autor: Valeriu Dănilă

05.03.2024, 19:07 3804

AFI Europe anunţă numirea Lucianei Giurea, fost director general al centrului comercial AFI Ploieşti, în funcţia de Director al Diviziei Rezidenţiale, poziţie din care va coordona toate proiecte imobiliare rezidenţiale (de închiriat sau de vânzare) ale grupului în Romania şi va asigura dezvoltarea acestei noi divizii a companiei.

În perioada următoare, activitatea ei se va concentra asupra primului proiect rezidenţial destinat exclusiv închirierii pe care compania îl dezvoltă în România, AFI Home North, localizat pe Bd. Dimitrie Pompeiu, în zona de business a Capitalei.

Complexul rezidenţial va cuprinde 3 clădiri distincte, cu un număr total de 380 de apartamente destinate exclusiv închirierii şi 400 de locuri de parcare, pe un teren cu o suprafaţă de 10.200 de mp.

Ne bucurăm să aducem pe piata din Romania experienţa noastră internaţională acumulată în astfel de proiecte rezidenţiale în Polonia, Republica Cehă şi Serbia. Acest nou rol reprezintă o oportunitate excelentă în care Luciana îşi va putea folosi abilităţile de lider şi expertiza în domeniul imobiliar pentru a modela şi a conduce dezvoltarea acestei divizii importante, ca parte integrantă a direcţiei de creştere a AFI Europe pe plan local ”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania şi Republica Cehă.

Sunt încântată să îmi pot continua dezvoltarea profesională alături de echipa AFI Europe Romania, din care am norocul să fac parte de peste 10 ani, de aceasta dată din poziţia de Director al Diviziei de Rezidential. AFI Europe a fost întotdeauna un pionier în piaţa de real estate şi continuă acest trend cu un nou capitol în portofoliul companiei: clădiri rezidenţiale destinate exclusiv închirierii, cu facilităţi de ultimă generaţie, unde vom construi nu doar locuinţe, ci adevărate comunităţi. Să fiu parte din acest proiect, cu un concept unic pentru piaţa din România, este un privilegiu şi am încredere că în următorii ani Divizia de Rezidenţial a AFI Europe va deveni la fel de puternică precum cele de retail sau office”, a adăugat Roxana Giurea, Director al Diviziei Rezidenţiale, AFI Europe Romania.

Luciana Giurea, în vârstă de 36 de ani, este licenţiată în Drept, vorbeşte fluent limbile engleză şi spaniolă şi a avut o carieră în jurnalism înainte de a se alătura echipei AFI Europe, în 2014.

În 2017, ea a devenit Leasing Manager al diviziei AFI Malls Romania, coordonând procesul de închiriere a tuturor spaţiilor comerciale din AFI Cotroceni, AFI Ploieşti şi AFI Braşov. În mai 2019, Luciana Giurea a fost numită director general al AFI Ploieşti.

 

Despre AFI EUROPE ROMANIA

AFI EUROPE face parte din AFI Properties, companie lider în domeniul dezvoltării, managementului şi investiţiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală şi de Est. AFI Europe România este al doilea cel mai important proprietar de clădiri de birouri din ţară, administrând proiecte de business în valoare totală de aproximativ 300.000 mp închiriabili şi spaţii de retail de aproximativ 175.000 mp închiriabili.

În România, compania gestionează centrul comercial AFI COTROCENI, unul dintre cele mai mari şi mai dominante centre comerciale din regiunea centrală şi est europeană, AFI PLOIESTI, AFI BRASOV şi AFI CITY. In 2023 compania a inaugurat primul parc de retail, AFI Arad (29,400 mp inchiriabili).

În sectorul de birouri, AFI Europe România deţine un portofoliu de 7 parcuri de business de clasa A (AFI PARK 1-5, AFI TECH PARK, AFI PARK BRAŞOV, AFI LAKEVIEW, AFI PARK FLOREASCA, AFI VICTORIEI PLAZA, AFI PARK TIMIŞOARA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO