Eveniment

Agenţia de turism Level Tour lansează împreună Blue Air o cursă directă către Georgia, „o alternativă pentru vacanţele de schi în Bulgaria sau Austria”

Agenţia de turism Level Tour lansează împreună Blue...

Autor: Cristina Roşca

23.10.2017, 15:53 1606

Agenţia de turism Level Tour, controlată de doi antreprenori locali, lansează un prim zbor direct între România şi Georgia. Zborul realizat în colaborare cu operatorul aerian low-cost Blue Air va lega Bucureştiul de Tbilisi, iar agenţia propune o alternativă pentru vacanţele de schi în Bulgaria, Austria şi celelalte destinaţii cunoscute pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Agenţia fondată de Cristina Micosovici şi Andrei Anghel, propune călătorilor pasionaţi de sporturi de iarnă pachete turistice în Gudauri, precum şi în alte staţiuni montane din Georgia, în Munţii Caucaz. Gudauri este cea mai mare staţiune de schi din Georgia şi oferă peste 60 de kilometri de pârtii cu toate gradele de dificultate, echipate la cele mai înalte standarde. Iubitorii sporturilor de iarnă au o gamă largă de activităţi la dispoziţie, precum schi fond, parapantă, cat skiing, heliski, snow tubing şi schi nocturn.

„În parteneriat cu operatorul Blue Air şi cu sprijinul Ambasadelor României în Georgia şi a Georgiei în România, Level Tour oferă în exclusivitate o cursă directă între Bucureşti şi capitala georgiană, cu transferul către staţiuni inclus”, spun oficialii companiei. Pachetele turistice sunt variate: de la tururi culturale şi istorice în Tbilisi şi degustări de vin, la sport extrem la altitudini de până la 3.279 de metri.

Proiectul pilot se desfăşoară între 3 şi 10 februarie 2018, perioadă care corespunde vacanţei intersemestriale a elevilor şi va fi suplimentat în funcţie de numărul solicitărilor primite din partea clienţilor Level Tour. Zborul are o durată de două ore şi jumătate şi va fi operat în sistem charter. Preţul unui pachet turistic în Georgia începe de la 493 de euro de persoană şi include zborul (cu bagaj de cală), transferul spre hotel şi cazarea pentru şapte nopţi. Pachetele pot fi personalizate în funcţie de preferinţele fiecărui client în parte.

„Am primit multe întrebări despre o alternativă pentru vacanţa de schi clasică în Bulgaria sau Austria. Includerea Georgiei în portofoliul nostru a venit natural, pentru că suntem în permanentă căutare de destinaţii noi, unde turiştii să îşi creeze amintiri frumoase”, a declarat Cristina Micosovici, cofondator Level Tour.

Level Tour este o agenţie fondată în anul 2007 în Bucureşti iar compania Level Invest care operează activitatea a avut afaceri de 260.000 de lei anul trecut, în uşoară creştere faţă de 2015.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO