Eveniment

Anghel Iordănescu: Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal va decide dacă mai rămân sau nu

Anghel Iordănescu: Preşedintele Federaţiei Române de...

Autor: Iulian Coşuleţu

20.06.2016, 01:02 2808

România a pierdut şansa de a se califica în optimile EURO, după ce a pierdut surprinzător cu Albania, scor 0-1. Vizibil afectat, Anghel Iordănescu a încercat să-şi păstreze calmul în timpul interviurilor. Totuşi, selecţionerul României a ţinut să-i atragă atenţia unui jurnalist român aflat în sală, care l-a întrebat pe Anghel Iordănescu dacă va pleca de la naţională şi ce explicaţii are pentru faptul că nu l-a folosit mai mult pe Lucian Sânmărtean. Înainte de a-i răspunde la întrebări, Iordănescu i-a reproşat felul în care şi-a făcut meseria: ”În afara faptului că sunteţi un om foarte rău şi nu cred că aţi avut vreo realizare în viaţa dumneavoastră.”, a fost reacţia lui Anghel Iordănescu. Antrenorul în vârstă de 66 i-a răspuns mai departe la întrebări:

”A fost un meci în care am avut ocazii, dar nu am reuşit să înscriem. Nu uitaţi un lucru, Lucian Sânmărtean are 36 de ani, nu mai este la tinereţe. Poate să ajute echipa, dar nu poate să înceapă din primul minut, având în vedere angajamentul total.

În ceea ce priveşte răutatea dumneavoastră cu ”Antrenorul Secolului”, las opinia publică să mă judece. Dacă mai rămân sau nu, puneţi-i această întrebare preşedintelului FRF.

Nu aş vrea să puneţi etichete jucătorilor. Avem opt jucători fără contract în acest moment... Băieţii noştri, foarte mulţi dintre ei, au probleme în străinătate. Nu vreau să le reproşez băieţilor că n-au avut atitudine. Una peste alta, am făcut un meci bun cu Franţa. Am făcut un meci bun cu Elveţia şi apoi a venit această înfrângere”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO