Eveniment

Un antreprenor şi-a mutat biroul în Piaţa Victoriei pentru a putea lucra şi protesta, în acelaşi timp. „În ziua de azi nu mai eşti dependent de un spaţiu pentru a lucra, atât timp cât ai internet şi un laptop". VIDEO

Autor: Gabriel Pecheanu

02.02.2017, 12:11 1558

"Trebuie să ştie guvernanţii că ţara nu se opreşte. Noi lucrăm în continuare, fiindcă avem de plătit impozite. Sper să vină şi alţi oameni care pot lucra de aici. În ziua de azi nu mai eşti dependent de un spaţiu pentru a lucra, atât timp cât ai internet şi un laptop", a declarat Andrei Roşu, un tânăr antreprenor.

El nu s-a arătat deranjat de "condiţiile" de muncă.

"Este foarte bine aer relativ curat, chiar dacă Bucureştiul este una dintre metropolele cele mai poluate din Europa. Este fantastic să poţi lucra cu vedere către guvern, este o ocazie unică. Fiind obişnuit timp de 15 ani cu multinaţionalele pot să şi lucrez, să şi protestez. Până la urmă, simpla prezenţă aici este o formă de protesta", a adăugat tânărul.

El avea afişate două mesaje - "statul acasă este primul pas spre dictatură”, dar şi programul său - ”Programul de azi: 09-17 birou, (după - n.r.) 17 protest". Pe măsuţa improvizată antreprenorul avea şi un termos cu ceai.

Andrei Roşu le spunea celor prezenţi că le poate oferi internet de la modemul său, dacă vor să lucreze şi ei din faţa sediului Executivului.

La ora 12.00, în Piaţa Victoriei se aflau câteva zeci de manifestanţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO