Eveniment

Aproape 4.000 de manageri au absolvit programe de MBA în România. ZF publică luni suplimentul Top MBA

Aproape 4.000 de manageri au absolvit programe de MBA în România. ZF publică luni suplimentul Top MBA
15.04.2011, 16:19 111

Aproape 4.000 de manageri au absolvit programe de MBA sauExecutive MBA în România. Ei sunt cei care conduc deja sau vorajunge să conducă companii, cei care sunt promovaţi la nivelregional sau internaţional în companiile pentru care lucrează, ceicare au curajul să pornească afaceri pe cont propriu în plinăcriză.

Doar anul trecut, 322 de manageri români şi-au trecut în CV unMBA, sperând că acesta va schimba cursul vieţii lor profesionale.Ei fac parte dintr-o nouă generaţie de lideri de business, cei carenu se mulţumesc cu salarii de câteva mii de euro sau cu poziţiiexecutive în companii şi continuă să înveţe, să întrebe şi să seîntrebe. Dacă ei vor reuşi să facă lucrurile mai bine, atunci şieconomia şi lucrurile în România vor merge mai bine.

Ziarul Financiar va publica luni suplimentul Top MBA, pentru alpatrulea an consecutiv. Aici veţi găsi opiniile absolvenţilor dinultima serie a fiecărei şcoli de afaceri din România şi unclasament al şcolilor în funcţie de gradul de satisfacţie alabsolvenţilor faţă de programul pe care l-au terminat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO