Eveniment

Arad: 10 muncitori răniţi, maşini răsturnate şi copaci căzuţi pe carosabil, după o vijelie

Arad: 10 muncitori răniţi, maşini răsturnate şi...

Autor: Departamentul Corespondenţi

23.06.2017, 21:35 143

Sute de copaci au căzut pe carosabil, rupţi din cauza unei furturi extrem de puternice care a durat aproximativ 10 minute. Pe mai multe drumuri din Arad, dar şi pe autostradă, circulaţia a fost restricţionată

Pe DN 69, între Arad şi Timişoara, un camion de 7,5 tone a fost luat de vânt şi aruncat într-un şanţ de la marginea drumului.

Totodată, pe şoseaua care duce către Pădurea Ceala, de la marginea municipiului Arad, nu s-a putut circula din cauză că au fost rupţi circa 30 de copaci.

De asemenea, pe autostrada Arad – Timişoara, un TIR şi un microbuz de marfă s-au răsturnat la trei kilometri distanţă unul de altul, însă nu au fost victime. Tot pe autostradă mai multe indicatoate rutiere au fost smulse de vânt.

Persoane rănite au fost la o fabrică din municipiul Arad, unde zece persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu diferite răni, după ce o uşa de sticlă a fost ruptă de vânt.

Judeţul Arad s-a aflat vineri sub cod portocaliu, fiind semnalate intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, dat şi averse ce pot depăşi 20 de litri pe metrul pătrat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO