Eveniment

Au apărut pe OLX la vânzare primele bilete la concertul Coldplay, la supra-preţ: După ce zeci de mii de români au aşteptat la coadă ore, ”antreprenorii” de pe OLX care au prins bilet au început să le vândă la suprapreţ, până la 6.000 de lei

Au apărut pe OLX la vânzare primele bilete la concertul...
25.07.2023, 11:03 5108

A apărut la vânzare pe OLX primul bilet la concertul din România al trupei Coldplay, la preţ de peste 3 ori mai mare decât biletele cumpărate pe canalele oficiale, potrivit calculelor ZF. Un bilet la zona standing costă, cu tot cu taxe, aproximativ 495 de lei, în timp ce pe OLX se vinde cu 1500 de lei. 

Zeci de mii de români s-au grăbit să prindă bilete la Coldplay pe site-ul pe care au fost puse în vânzare biletele. La ora 9:00, când s-au pus oficial în vânzare, erau deja peste 34.000 de oameni în queue (la coadă), număr care a crescut extrem de rapid. La ora 9:08 deja erau 69.000 de oameni în aşteptare să cumpere un bilet. 

Legendara trupă Coldplay vine în România pe 12 iunie 2024. Potrivit site-ului propriu, concertul va avea loc pe Arena Naţională şi face parte din „Music of the spheres world tour”.

Turul va începe în Atena pe 8 iunie şi se va termina în Dublin pe 30 august. Limita maximă privind achiziţionarea este de patru bilete per om.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO