Eveniment

Bilanţul exploziei de la Maternitatea Giuleşti a ajuns la 4 bebeluşi morţi

Bilanţul exploziei de la Maternitatea Giuleşti a ajuns la 4 bebeluşi morţi
17.08.2010, 09:21 48

Un alt bebeluş rănit, luni, în explozia de la MaternitateaGiuleşti a decedat după ce fusese internat în Spitalul GrigoreAlexandrescu din Capitală, starea lui fiind tot timpul foartegravă, a declarat subsecretarul de stat Raed Arafat, citat deMediafax.

" Este unul dintre bebeluşii aflaţi în stare foarte gravă. Dinpăcate mai există astfel de cazuri. Numărul decedaţilor a crescut,fiind vorba de patru bebeluşi", a adăugat Raed Arafat.

Explozia produsă în Secţia Terapie Intensivă de la MaternitateaGiuleşti ar fi fost declanşată de un scurtcircuit, probabil de la oimprovizaţie de alimentare a aerului condiţionat, respectiv de laneizolarea a două fire, au declarat surse judiciare.

Conexiunea respectivă trecea prin spatele unui dulap din lemncare, din cauza căldurii, s-a încins şi în final a început să ardămocnit, ceea ce a declanşat incendiul. Citiţi mai mult despreincendiul de la maternitatea dinGiuleşti pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO