Eveniment

Boala de care suferea superstarul Avicii. Cât de grav era afectat de problemele medicale

Boala de care suferea superstarul Avicii. Cât de grav...

Autor: Mediafax

21.04.2018, 10:52 20930

Comunitatea muzicală a fost luată prin surprindere vineri ca urmare a anunţului că Avicii, superstarul DJ-ul suedez, a murit la Oman la vârsta de 28 de ani. Cauza oficială a morţii sale nu a fost făcută publică, dar în ultimii ani producătorul de hit-uri din spatele pieselor precum colaborarea cu Rita Ora "Lonely Together" şi omniprezentul chart-topper din 2013 "Wake Me Up" a fost foarte vocal cu privire la problemele sale de sănătate, respectiv pancreatita acută cauzată parţial de consumul excesiv de alcool.

Născut Tim Bergling, Avicii s-a retras din 2016, acuzând probleme de sănătate fizică şi psihică. "Pentru mine a fost ceva ce trebuia să fac pentru sănătatea mea", a spus el Hollywood Reporter, la momentul respectiv.

Lucrurile nu mergeau deloc bine nici înainte. În 2014, Avicii a trebuit să anuleze multe spectacole pentru a se recupera după o intervenţie chirurgicală pentru a elimina vezica biliară şi apendicele. În 2013, el a recunoscut într-un interviu cu revista Time că "băut prea mult, petrecând în general prea mult".

Citiţi povestea integrală pe Mediafax.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO