Eveniment

BRD numeşte doi noi directori generali adjuncţi (vicepreşedinţi)

BRD numeşte doi noi directori generali adjuncţi...
15.12.2017, 18:47 2246

BRD, a treia bancă din România, a anunţat vineri pe Bursa de la Bucureşti numirea a doi noi directori generali adjuncţi (vicepreşedinţi) – Jerome Brun şi Yves Jean Guenole Lallemand – cu un mandat de patru ani şi membrii în comitetul de direcţie al băncii.

Aceştia trebuie să obţină aprobarea Băncii Naţionale a României.

Jerome Brun  preia poziţia de şef al riscului, el lucrând deja în BRD, iar Yves Jean Guenole Lallemand va prelua responsabilităţi în zona de corporate, poziţie nou creată. 

De asemenea, Consiliul de Administraţie al BRD a aprobat numirea lui Francois Bloch, directorul general (CEO) al băncii în calitate de administrator provizoriu pe postul vacant existent în cadrul Consiliului de Administraţie.

BRD este controlată de francez Societe Generale. BRD este listată la Bursa de Valori Bucureşti, ultimul preţ de închidere de vineri fiind de 12,5 lei/acţiune, iar la acest preţ valoarea bursieră este de 8,780 mld. lei (1,9 mld. euro).  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO