Eveniment

Cambridge School Constanţa va avea un nou campus în cartierul LAKESIDE HOME, construit pe malul Lacului Siutghiol

Cambridge School of Bucharest va avea un campus în judeţul Constanţa, în noul cartier LAKESIDE HOME, construit pe malul Lacului Siutghiol
07.12.2023, 16:11 80

Lakeside Home - aduce un concept unic pe piaţa imobiliară din România în cadrul căruia va funcţiona instituţia privată de învăţământ Cambridge School Constanta (CSB).

Lakeside Home reprezintă următoarea generaţie de locuinţe, dar şi un spaţiu pentru educarea generaţiei viitoare. Situat pe malul lacului Siutghiol, într-un cadru natural de excepţie, proiectul redefineşte conceptul de lux şi de cartier rezidenţial. Cu o suprafaţă totală de 55.000 m², oferta Lakeside Home cuprinde 400 de apartamente şi 41 de vile.

Parteneriatul cu Şcoala internaţională Cambridge School Constanta (CSB) va oferi ocazia copiilor să înveţe într-o instituţie privată prestigioasă, pregătiţi să-şi continue studiile în cele mai importante universităţi din lume. Inspiraţi de obiectivele BSB, de a crea un mediu antrenant, pozitiv şi atent la nevoile elevilor, Lakeside Home îşi propune să contribuie la creşterea unor generaţii care să îşi îndeplinească potenţialul, în plan academic, social, dar şi personal.

Datele Eurostat arată că ţara noastră înregistrează în anul curent printre cele mai mari creşteri din UE în domeniul construcţiilor. PSE este unul dintre dezvoltatorii care confirmă pozitiv cifrele Oficiului european pentru Statistică, dezvoltând cu succes zeci de proiecte în domeniul construcţiilor şi dezvoltărilor rezidenţiale. Unul dintre acestea, Lakeside Home se defineşte prin clădiri eficiente energetic, construite din materiale de calitate, completate de un design în stil mediteranean, cu interioare luminoase şi finisaje impecabile.

Designerii şi arhitecţii Lakeside Home lucrează minuţios pentru a oferi viitoarei comunităţi un spaţiu cu servicii şi facilităţi confortabile: alei pietonale şi spaţii verzi generoase, p romenadă, utilităţi complete, grădiniţă şi loc de joacă pentru copii, şcoală, piscină de dimensiuni olimpice ( pretabilă pentru adulţi şi copii cu funcţionalitate de şcoală de înot, dar şi spaţiu pentru relaxarea rezidenţilor ansamblului), piscină separată pentru program mommy&me pentru mămicile cu bebeluşi sau copii 0-4 ani, parcări individuale, spaţii verzi, parcuri, gradină senzorială pentru copiii cu dizabilităţi, acces către lac pentru practicarea sporturilor pe apă, ponton pentru ambarcaţiuni de agrement şi private, ş.a.

Lakeside Home însumează calităţile ce pot oferi o experienţă unică de trăi, adaptată diferitelor stiluri de viaţă, cele în armonia familială sau marcate de adrenalina sporturilor nautice.

Lakeside Home în cifre

  • 55.000 m²

  • 400 de apartamente de 2 şi 3 camere, penthouse-uri

  • 8 blocuri

  • 41 vile

Milestones Lake Side

  • Campus Cambridge School Constanta 

  • Grădiniţă şi loc de joacă pentru copii

  • Spaţii verzi şi teren de sport

  • Piscină olimpică: cursuri înot, relaxare, program mommy&me

  • Ponton pentru practicarea sporturilor nautice

  • Parcări individuale, utilităţi complete, finisaje de lux

  • 10 minute distanţă de staţiunea Mamaia

  • Locuinţe eficiente energetic

  • Gradină senzorială pentru copiii cu dizabilităţi (ex. autism)

Despre dezvoltator

Port Shipping & Engineering PSE este o companie care activează încă din 2011 în domeniul construcţiilor civile şi industriale, infrastructură şi dezvoltare imobiliară, dar şi ca terminal portuar. Grupul PSE este unul dintre cei mai activi investitori locali rezidenţiali din judeţul Constanţa cu trei proiecte în diverse stadii de derulare: The Residence- Promenada Mamaia Nord, Southside Residence în Constanţa, Marina Blu în Mamaia şi Lakeside Home în Ovidiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO