Eveniment

Cartel Alfa cere premierului o întâlnire de urgenţă pentru a discuta despre problemele de la CFR Marfă

16.08.2010, 16:32 46

"Cartel Alfa" şi Federaţia Mecanicilor de Locomotivă solicităpremierului o întâlnire de urgenţă privind problemele de la CFRMarfă, întâlnire la care să participe şi ministrul Transporturilor,Radu Berceanu, pentru a încerca evitarea unei noi reorganizări şirestructurări, informează Mediafax.

Sindicaliştii cer primului - ministru, printr-o scrisoaredeschisă de luni, o discuţie referitoare la procesul de privatizarede la CFR Marfă şi la situaţia companiei.

"Confederaţia «Cartel Alfa» şi Federaţia Mecanicilor deLocomotivă constată din nou existenţa a grave deficienţe înmanagementul companiilor de stat. O ultimă demonstraţie oreprezintă situaţia de la CFR Marfă, companie care se află,începând cu 15 mai, prin rotaţie în somaj tehnic şi urmează să fiesupusă unei noi reorganizări şi restructurări, după ce, cu maipuţin de şase luni în urmă, în martie 2010, a fost afectată de oacţiune similară", se arată în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO