Eveniment

Clujenii de la TCI Contractor General construiesc o parcare cu peste 800 de locuri la aeroportul din Cluj-Napoca pentru 12 mil. euro

Clujenii de la TCI Contractor General construiesc o...

Autor: Laurentiu Cotu

06.07.2023, 19:00 143

Compania clujeană TCI Contractor Ge­neral, administrată de Ştefan Dorin Ol­tean, Daniela Borsa şi Horea Bucşa, a câş­tigat licitaţia pentru execuţia lucră­rilor la parcarea de la Aeroportul Inter­na­ţional „A­vram Iancu“ Cluj-Napoca, valoarea contractului fiind de 60,8 mil. lei (12,3 mil. euro), iar durata de execuţie de 12 luni.

Proiectul presupune amenajarea a 863 de locuri de parcare, din care 37 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi, 30 pentru autovehicule electrice şi hi­bri­de, 788 locuri de parcare pentru autove­hi­cule şi 8 peroane pentru autobuze.

„Primăria municipiului Cluj-Napoca a obţinut autorizaţia de construire pentru execuţia lucrărilor. Proiectul prevede ame­najarea la accesul din drumul naţional a unei platforme pentru zona de parcare. Pen­tru mijloacele de transport se vor or­ga­niza staţii echipate cu dotările şi infra­struc­tura necesară desfăşurării activităţi­lor spe­cifice. De asemenea, este prevă­zută şi ame­najarea unui terminal tip auto­gară, care va cuprinde Corp C1 - clădire ter­minal şi co­per­tină, Corp C2 - copertină autocare şi pia­ţetă publică. Accesul va fi asigurat din strada Traian Vuia către platfoma pentru staţionare şi către zona de autogară“, a spus Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO