Eveniment

Conferinţa ZF HR Trends 2023. Anca Moldoveanu, corporate manager, NN România: Ceea ce îi poate face pe angajatori să se diferenţieze în piaţa muncii este personalizarea, flexibilizarea

Anca Moldoveanu, corporate manager, NN România: 
Ce observăm noi în piaţă este o flexibilizare, angajatorii încearcă să ofere oamenilor, în funcţie de nevoile lor. Observăm o gândire pe termen lung şi aceste beneficii fac parte din această categorie. Observăm dorinţa angajatorilor să lucreze cu acele companii care le oferă siguranţa faptului că ceea ce se vinde se şi obţine, chiar dacă se poate obţine după zeci de ani.

Anca Moldoveanu, corporate manager, NN România: Ce observăm noi în piaţă este o flexibilizare, angajatorii încearcă să ofere oamenilor, în funcţie de nevoile lor. Observăm o gândire pe termen lung şi aceste beneficii fac parte din această categorie. Observăm dorinţa angajatorilor să lucreze cu acele companii care le oferă siguranţa faptului că ceea ce se vinde se şi obţine, chiar dacă se poate obţine după zeci de ani.

Autor: Miruna Diaconu , Ramona Cornea

18.04.2023, 17:40 238

♦ „Ca să îţi atragi oamenii, formula valabilă pentru toată lumea a picat. Ceea ce îi poate atrage pe angajaţi este un angajator cu o viziune pe termen lung, care în permanenţă se uită la piaţă, la ce îşi doresc angajaţii, astfel încât să vină cu ceva nou, care este diferit pe piaţa muncii.“

Pe o piaţă a muncii mereu în schimbare, ceea ce îi poate face pe angajatori să se diferenţieze în piaţa muncii este personalizarea, flexibilizarea, este de părere Anca Moldoveanu, corporate manager în cadrul companiei de asigurări NN România.

„Ca să îţi atragi oamenii, formula valabilă pentru toată lumea a picat. Ceea ce îi poate face pe angajatori să se diferenţieze în piaţa muncii este personalizarea, flexibilizarea, un angajator cu o viziune pe termen lung, care în permanenţă se uită la piaţă, la ce îşi doresc angajaţii, astfel încât să vină cu ceva nou, care este diferit pe piaţa muncii“, a declarat Anca Moldoveanu în cadrul conferinţei ZF HR Trends 2023.

Peste câţiva ani, tehnologia va deveni un factor de „igienă“, care nu va atrage în sine, ci va acţiona în defavoarea companiilor care sunt nu digitale atât în experienţa angajatului, cât şi în experienţa clientului. Ceea ce va conta în aceste vremuri va fi cultura organizaţională, leadershipul, crede ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO