Cosmin Contra, următorul selecţioner al României! "Guriţă" s-a înţeles cu FRF, Dinamo are două variante de înlocuitor

13 sep 2017 Autor: Pro Sport

Cosmin Contra (41 de ani)  va fi următorul selecţioner al României, după ce a discutat cu şefii FRF şi a ajuns deja la un acord pentru preluarea naţionalei României. Contractul lui Christoph Daum va fi reziliat în cel mai scurt timp, iar plecarea neamţului va fi anunţată oficial.

Conducătorii fotbalului românesc au negociat întâi cu Dan Petrescu, dar, cum propunerea CFR-ului a fost ca "Bursucul" să antreneze în paralel naţionala şi echipa din Gruia, discuţiile au picat şi, imediat, a fost abordată a doua pistă, Cosmin Contra. "Guriţă" a acceptat imediat oferta federalilor şi va sta pe banca echipei naţionale la ultimele meciuri din preliminarii, cu Kazahstan şi Danemarca, având ca obiectiv calificarea la EURO 2020.

Contra se va despărţi de Dinamo pe cale amiabilă, având în contract o clauză care să-i permită acest lucru, şi ar vrea să-şi încheie conturile cu gruparea din Ştefan cel Mare înainte de meciul cu CS U Craiova (sâmbătă, 20:30), urmând ca înlocuitorul său să fie ales dintre Vasile Miriuţă şi Claudiu Niculescu.

Citiţi continuarea pe prosport.ro

 
Cuvinte cheie:
cosmin contra
, frf
, selectioner
, dinamo
, inlocuitor
, intelegere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide