Eveniment

Cum va fi vremea până la finalul lunii august

Cum va fi vremea până la finalul lunii august

Autor: Alexandra Vladescu

18.08.2014, 14:11 765

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 18 - 31 august, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

Temperaturile vor fi în creştere treptată în primele zile ale perioadei de prognoză, iar pe 21..22 august vremea va deveni călduroasă şi se vor atinge, în medie, 32 de grade la valorile maxime diurne şi 18 grade la cele minime nocturne. Va urma o răcorire ce va determina, pe 24 august, maxime termice de 26 de grade şi minime ce vor scădea spre 14 grade, pentru ca apoi vremea să se încălzească din nou. Prin urmare, între 27 şi 31 august, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu 29...30 de grade ziua şi 15..16 grade noaptea.

Probabilitatea pentru averse, posibil mai însemnate cantitativ, va fi mai mare pe 23, 24 şi 26 august, în rest doar cu totul izolat şi trecător va ploua slab.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO