Eveniment

Dosar de moarte suspectă după decesul actriţei Stela Popescu

Dosar de moarte suspectă după decesul actriţei Stela...

Autor: Andreea Traicu, Mediafax

23.11.2017, 17:33 5559

"Trupul neînsufleţit va fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei pentru a fi clarificate anumite aspecte de natură medicală. Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti", transmite Poliţia Capitalei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă transmite, în cazul Stelei Popescu, că apelul la 112 anunţa un caz cu probleme respiratorii severe, la domiciliul victimei fiind trimise două ambulanţe SMURD. Pacienta era deja decedată când au ajuns echipajele.

"Ca urmare a unui apel la numărul de urgenţă 112, care anunţa existenţa unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici, au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C). Din nefericire, persoana era decedată. Nu au fost întreprinse manevre de resuscitare", transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Actriţa Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani, la domiciliul ei din Capitală

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO