Investiţii

Două parcuri industriale în valoare de 10 mil. euro vor fi amenajate în zona judeţului Vâlcea până în 2019

25 mai 2017 Autor: Simona Tatu

Două parcuri industriale vor fi construite până la finalul anului 2019 în judeţul Vâlcea, iar investiţia se va ridica în total la aproximativ zece milioane de euro. Proiectele „Parc Industrial Drăgăşani-Vâlcea“ şi „Parc Industrial Bălceşti-Vâlcea“ au exclusiv investitori publici şi se întind pe o suprafaţă de aproximativ 27 de hectare.

„Acţionarii celor două parcuri industriale din judeţul Vâlcea sunt Consiliul Judeţean Vâlcea (50%), Consiliul Local al oraşului Bălceşti (25%) şi Consiliul Local al Municipiului Drăgăşăni (25%). Conform studiilor de fezabiliate realizate, fiecare parc va necesita o investiţie de cinci milioane de euro“, a spus Aurelia Cătănoiu, directorul economic al Parcului Industrial Drăgăşani-Vâlcea şi Parcului Industrial Bălceşti-Vâlcea.

Cele două parcuri sunt administrate de Societatea Parc Industrial Vâlcea S.A, proprietate a Consiliului Judeţean Vâlcea. Compania a înregistrat pierderi de 106.000 de lei (23.000 de euro) în anul 2015, ultimul pentru care există date pe site-ul Ministerul Finanţelor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.05.2017

 
Cuvinte cheie:
Investitii
, parcuri industriale
, valcea
, dragasani
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide