Eveniment

Echipa de polo pe apă a României s-a calificat, după 13 ani, la Finala Cupei Mondiale

Echipa de polo pe apă a României s-a calificat, după...

Autor: Gabriel Pecheanu

07.05.2023, 19:52 34

Echipa de polo pe apă a României s-a calificat la turneul final al Cupei Mondiale, care va avea loc în perioada 30 iunie - 2 iulie la Los Angeles. România a învins duminică echipa Chinei, cu scorul de 18-9.

„România se califică după 13 ani la Finala Cupei Mondiale! Ce turneu au făcut băieţii noştri! Ce dăruire pentru sport! Într-un meci în care am dominat din primele minute China, reuşim să îi învingem cu scorul de 18-9. Jucătorul meciului a fost desemnat Andrei Neamţu”, anunţă federaţia Română de Polo.

Finala Cupei Mondiale va avea loc în perioada 30 iunie - 2 iulie la Los Angeles.

„Printre susţinătorii noştri din Berlin s-a aflat şi Ambasadorul României în Germania, Adriana Stănescu, iar pe aceasta cale dorim să mulţumim tuturor celor care au fost şi sunt alături de echipă. Echipele naţionale de polo ale României demonstrează că au viitor în acest sport. Prin aceste victorii, sportivii români arată că acest sport este pe drumul cel bun la nivel internaţional”, adaugă FRP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO