Fed Cup: România-Cehia 0-1. Simona Halep a pierdut cu Karolina Pliskova: 7-6, 4-6, 2-6

6 feb 2016 Autor: Departament Sporturi

Cehia conduce România cu 1-0 în sferturile de finală ale Fed Cup după ce Simona Halep a pierdut sâmbătă cu Karolina Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Întâlnirea se desfăşoară la Cluj. Al doilea meci al zilei le opune pe Monica Niculescu (locul 37 mondial) şi Petra Kvitova (locul 9 mondial)

Simona Halep, jucătoarea numărul unu a României, a pierdut duelul cu a doua jucătoare a Cehiei, în sferturile de finală ale Fed Cup, după 2 ore şi 36 de minute de joc. Românca (locul 3 WTA) a câştigat la tie-break primul set, 7-6 (7/4), după o oră şi 8 minute. Cehoaica a revenit însă, a dominat setul doi, pe care l-a câştigat cu 6-4 în 48 de minute, apoi s-a impus clar şi în ultimul: 6-2, în 40 de minute.

Duminică sunt programate celelalte trei partide: Simona Halep - Petra Kvitova, Monica Niculescu - Karolina Pliskova şi, dacă până în acel moment nicio echipă nu ajunge la trei puncte, Andreea Mitu/Raluca Olaru - Denisa Allertova / Barbora Strycova.

În semifinalele Fed Cup se va califica formaţia care va ajunge prima la trei puncte din totalul de cinci meciuri (patru de simplu şi unul de dublu). Învingătoarea din meciul România - Cehia va întâlni în semifinale echipa care se califică din duelul Germania - Elveţia.

 
Cuvinte cheie:
TENIS
, FED CUP
, ROMANIA
, cehia
, simona halep
, pierdere
, mondial
, intalnire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide