Eveniment

Femeia care a anunţat accidentul lui Condrea: M-a depăşit, avea viteză şi vorbea la telefon

Femeia care a anunţat accidentul lui Condrea: M-a...

Autor: Andreea Traicu

25.05.2016, 17:21 1901

" Mergeam spre casă cu copilul, o maşină m-a depăşit, avea viteză mai mare decât a mea, 110 km/h să zic, că aveam eu aproape 90 km/h, deci, clar m-a depăşit. Vorbea la telefon. Nu ştiam cine e că nu m-a interesat. Am mers, pur si simplu în linie dreaptă, dânsul a dat semnal, m-a depăşit, s-a încadrat înapoi pe drum şi am mers, că era şoseaua liberă. La un moment dat am auzit o bubuitură puternică. M-am uitat mai bine şi nu era maşina", a declarat Gabriela Penlin după audieri.

Gabriela Pelin este unul dintre cei doi martori oculari ai accidentului. Femeia le-a povestit şi procurorilor, timp de aproximativ trei ore, ce a văzut.

"Am ajuns acolo, nu se vedea nimic. Am zis să mai căutam, poate traieşte cineva. Nu se mai vedea în interiorul maşinii. La aproape un metru de maşină era un cadavru. M-am ridicat şi i-am strigat biciclistului că l-am găsit. De la 112 mă întreba dacă mai e cineva. I-am zis biciclistului că l-am găsit decedat. Între timp a venit o maşină de poliţie care a zis că e întâmplător acolo. Am găsit portofelul. Poliţia a ajuns lângă mine, am ridicat portofelul de jos, am scos un permis de conducere, am citit: Condrea Dan Alexandru. Mi-a zis poliţistul să-i dau permisul, să anunţe ei prin staţie, CNP-ul l-a dictat el prin staţie. Nu m-a depăşit în nicio curbă. Se vede clar că a mers 6 metri şi a încercat să intre din nou pe şosea. Nu era în satele acelea când m-a depăşit, eram în câmp, sunt vreo 10 km în câmp. Eu am vazut doar că a dispărut de pe şosea şi s-a auzit o bubuitură. Nu era urmărit de nimeni pentru că nu era nicio maşină, drone nici atât. ", a mai declarat Gabriela Pelin.

În cursul zilei de miercuri, Gabriela Penlin, a fost dusă de poliţişti la audieri la Parchetul General pentru că nu s-a prezentat la ora stabilită de procurori, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca. Parchetul General anunţa marţi că moartea lui Dan Condrea a fost violentă iar leziunile "constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul".

Potrivit anchetatorilor, "victima a fost recunoscută fără echivoc de către concubina sa, inclusiv după semne particulare".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO