Eveniment

Florin Caşotă, jurnalist Business Magazin, este marele laureat al competiţiei Siemens CEE Press Award 2017

Florin Caşotă, jurnalist Business Magazin, este marele...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

29.09.2017, 12:08 203

Florin Caşotă, care lucrează de mai bine de doi ani în cadrul revistei Business Magazin, a primit premiu concursului în cadrul unei gale organizată aseară, la Viena.

Articolul  „Între carul cu boi şi agricultura 4.0” analizează cum modul în care agricultura inteligentă a devenit deja o realitate în ţări precum Olanda şi Germania, unde tractoarele care ară pe pilot automat sau fertilizatoarele care distribuie îngrăşământ după hărţi digitale nu sunt o raritate; în România, majoritatea fermierilor români practică agricultura de subzistenţă, folosind încă la arat plugul tras de boi.Acest articol a obţinut cel mai mare punctaj dintre cele înscrise, conform evaluărilor membrilor juriului naţional şi, ulterior, regional. Tema din acest an a concursului a fost Digitalizarea/Industria 4.0.

Materialul lui Florin Caşotă a fost evaluat de un juriu regional, alături de celelalte 11 articole calificare în finală.

Concursul regional se află la a doua ediţie; acesta este organizat  în 12 ţări din Europa Centrală şi de Est – Austria, Bulgaria, Croaţia, Israel, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina şi Ungaria. În fiecare ţară a existat un juriu de experţi compus din jurnalişti cunoscuţi din România şi dintr-un reprezentant al Siemens.

Bravo, Florin!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO