Eveniment

Furtună în magistratură. Percheziţii la două judecătoare de la ICCJ. Judecătoarea Iuliana Puşoiu, audiată de procurorii DNA

Autor: Mediafax

07.10.2011, 10:17 635

Procurorii anticorupţie au făcut, joi noapte, mai multe percheziţii la locuinţele şefului Secţiei de contencios administrativ al ICCJ, Gabriela Bârsan, şi a unei alte judecătoare, cele două fiind suspectate de luare de mită, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Judecătoarele Gabriela Bârsan şi Iuliana Puşoi sunt suspectate de procurorii anticorupţie de luare de mită, potrivit surselor citate.

Faptele de luare de mită ar fi vizat excursii în Indonezia şi mai multe cadouri "costisitoare".

Judecătoarea Iuliana Puşoiu, cercetată alături de preşedinta Secţiei Contencios a instanţei supreme, este audiată de procurorii anticorupţie în legătură cu fapte de corupţie. Iuliana Puşoiu s-a prezentat, vineri dimineaţa, la DNA, însoţită de avocatul Ovidiu Buduşan, ei nefăcând declaraţii reporterilor.

Consiliul Superior al Magistraturii a admis, joi după-amiaza, cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de percheziţionare a locuinţei judecătoarei Gabriela Bârsan, preşedinta Secţiei Contencios Administrativ de la Înalta Curte de Casaţie, suspectată de luare de mită, susţin surse judiciare.

Alături de Gabriela Bârsan, în ancheta DNA este vizată şi Iuliana Puşoiu, de la Secţia de Contencios a instanţei supreme.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO