Eveniment

Haos pe o autostradă din SUA, după ce un bărbat a aruncat 200.000 de dolari pe geamul maşinii

Haos pe o autostradă din SUA, după ce un bărbat a...

Autor: Andreea Tobias

15.04.2023, 19:52 441

Un bărbat a aruncat pe o autostradă teancuri de bancnote de 100 de dolari de pe geamul maşinii sale, într-un „spectacol de generozitate nebună”. Oamenii au alergat să adune banii, în timp ce familia bărbatului spune că acesta i-a golit conturile, lăsând-o fără bani.

Bărbatul a aruncat mormane de bani pe geamul maşinii sale pe autostrada I-5 din Oregon, marţi seara, iar mai mulţi trecători norocoşi şi-au oprit maşinile pentru a aduna banii, relatează Business Insider.

Însă familia lui Colin Davis McCarthy, în vârstă de 38 de ani, a declarat poliţiei statului Oregon că acesta i-a golit conturile pentru a finanţa „cascadoria”, lăsând-o fără bani.

McCarthy le-a spus poliţiştilor că a distribuit în total aproximativ 200.000 de dolari, potrivit KEZI 9.

Poliţia din Oregon a declarat pentru Insider că suma exactă nu este cunoscută şi că "nu a existat cu adevărat o modalitate de a confirma câţi bani au fost dăruiţi" străinilor.

Imaginile au arătat că cel puţin o parte din bani erau în bancnote de 100 de dolari.

McCarthy a spus că a aruncat banii din maşină pentru că a vrut să "binecuvânteze pe alţii cu daruri în bani".

Zeci de trecători s-au oprit pentru a aduna banii, care au dispărut aproape în totalitate până la ora 20.00.

Un martor a declarat pentru Insider că a trecut pe acolo după ce McCarthy a aruncat banii şi a observat traficul intens şi maşinile trase pe marginea autostrăzii.

"Pe banda dinspre nord era un trafic bară la bară, iar coloane se întindea pe kilometri întregi din cauza oamenilor care se opreau şi reintrau pe autostradă şi căutau pe jos", a declarat Tori Kathleen Gramz.

Zeci de oameni au ieşit din maşini, alergând de-a lungul şi de-a latul autostrăzii în căutarea banilor.

Poliţia a declarat că l-a avertizat pe McCarthy să nu mai arunce banii, deoarece e periculos ca oamenii să alerge pe I-5 pe întuneric. Oamenii legii au declarat că McCarthy a promis să urmeze sfatul.

În cele din urmă, McCarthy nu a fost acuzat de o infracţiune.

Familia a declarat că, deşi este puţin probabil să se întâmple, doreşte ca persoanele care au găsit banii să îi returneze Poliţiei Statului Oregon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO