Eveniment

Hotelul Crowne Plaza Bucharest aniversează 25 de ani de excelenţă în industria ospitalităţii şi îşi propune să devină ecofriendly pentru toţi oaspeţii săi

Hotelul Crowne Plaza Bucharest aniversează 25 de ani de excelenţă în industria ospitalităţii şi îşi propune să devină ecofriendly pentru toţi oaspeţii săi
20.06.2023, 16:24 89

Încă de la deschidere, hotelul Crowne Plaza Bucharest a fost un punct de referinţă pentru oaspeţii săi. De-a lungul anilor, a devenit un nume emblematic în peisajul hotelier din Bucureşti, fiind recunoscut pentru serviciile de calitate şi atenţia la detalii.

Hotelul a reuşit să atragă oaspeţi din întreaga lume: oameni de afaceri, turişti şi personalităţi din diverse domenii, remarcându-se ca o destinaţie perfectă pentru evenimente, atât private cât şi corporate.

„Fideli sloganului ANA Hotels „Calitatea este viitorul nostru”, în toţi aceşti ani am continuat să îmbunătăţim calitatea serviciilor noastre, pentru a oferi oaspeţilor hotelului perfecţiunea confortului. În prezent, Crowne Plaza Bucharest este o locaţie pe cât de elegantă, pe atât de prietenoasă cu mediul.

Suntem încântaţi să anunţăm cu această ocazie finalizarea cu succes a proiectului de instalare a unui set de panouri fotovoltaice care generează 300 KWP instalaţi. Acest proiect reprezintă primul nostru pas în direcţia asigurării unei surse de energie „verde”, care să satisfacă integral necesităţile hotelului nostru.” a declarat George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Crowne Plaza Bucharest este operat, în baza unui contract de franciză, de către prestigiosul lanţ hotelier internaţional InterContinental Hotels Group devenind, acum 25 ani, una dintre primele locaţii din ţară care operau sub un brand internaţional. „Această aniversare reprezintă o ocazie pentru a le mulţumi oaspeţilor noştri pentru încredere şi loialitate. Suntem mândri de reputaţia noastră şi vom continua să oferim experienţe rafinate şi în următorii ani.

Hotelul acordă o atenţie deosebită clienţilor care l-au consacrat pe piaţa destinaţiilor preferate pentru organizarea de congrese, conferinţe şi evenimente în săli, pe terase sau în grădina hotelului. Echipa Crowne Plaza Bucharest îşi reafirmă angajamentul de a continua să dezvolte şi să adopte soluţii sustenabile în domeniul protejării mediului.” a declarat Dan Volentir, Director General Crowne Plaza Bucharest.

Cu aceeaşi ocazie, s-a redeschis terasa Pine Garden Café, un loc ideal pentru evenimente sau pentru a petrece momente plăcute alături de familie şi prieteni, degustând dintr-o gamă variată de băuturi şi de preparate culinare savuroase, inspirate din bucătăria mediteraneană. Ceea ce face terasa Pine Garden Café atât de specială este amplasarea sa într-un parc pitoresc, de 7.000 mp, care te face să te simţi ca învacanţă, departe de agitaţia oraşului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO