Eveniment

Iarna şi-a intrat în drepturi în mijlocul lunii martie în Bucureşti: Se circulă în condiţii de iarnă în Capitală. Arterele principale sunt aproape blocate de aglomeraţie

Iarna şi-a intrat în drepturi în mijlocul lunii martie...

Autor: Ana Petrescu

20.03.2018, 09:24 427

"Nu sunt probleme mari.Se circulă în condiţii de iarnă. Sunt valori de trafic mai ridicate pe artetele principale. Le recomandăm şoferilor să folosească anvelope de iarnă. Nu avem intersecţii sau artere blocate", potrivit reprezentanţilor Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Pe şoselele şi străzile din Bucureşti s-a depus un strat de zăpadă, fiind condiţii de polei.

La comandamentul care a avut loc, luni, la Primăria Capitalei, edilul Gabriela Firea a cerut operatorilor de deszăpezire să cureţe şi străzile lăturalnice, nu doar bulevardele mari ale Bucureştiului.

ANM a emis, luni, noi avertizări cod galben de ninsoare, polei şi frig în toată ţara. Vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă. Până marţi ora 20 se vor înregistra precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, polei, intensificări ale vântului şi vreme deosebit de rece.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO