Eveniment

Klaus Iohannis a participat la slujba de la Biserica Catolică din Piaţa Mare, din Sibiu

Klaus Iohannis a participat la slujba de la Biserica...

Autor: Departamentul Corespondenţi

08.04.2018, 11:53 104

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au participat, duminică, la slujba de la Biserica Sfânta Treime din Piaţa Mare a Sibiului, în lăcaşul de cult având loc o slujbă ce marchează o săptămână de la Înviere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Carmen şi Klaus Iohannis au ajuns la Biserica din Piaţa Mare cu puţin după ora 10. Maşina cu care au ajuns cei doi a oprit în Piaţa Mică din Sibiu, apoi cuplul prezidenţial a mers pe jos câţiva metri până la intrarea în Biserica Catolică Sfânta Treime din centrul Sibiului.

Preşedintele nu le-a spus nimic, la intrare, celor prezenţi în Piaţa Mare.

La ieşirea de la slujba de duminică, preşedintele Klaus Iohannis a răspuns urării "Hristos a Înviat" a jurnaliştilor şi le-a transmis tuturor românilor "Paşte Fericit".

"Adevărat a Înviat! Vă urez tuturor sărbători fericite şi zile frumoase, cu linişte şi pace. Hristos a Înviat".

Slujba s-a încheiat în jurul orei 11.40.

Carmen şi Klaus Iohannis au petrecut Sfintele Paşti săptămâna trecută, preşedintele fiind luteran, iar soţia sa evanghelică.

Biserica Sfânta Treime din Sibiu este acelaşi lăcaş de cult la care cei doi participă la slujbe de fiecare dată când sunt acasă, la Sibiu, şi aceeaşi la care veneau încă de când preşedintele era primar al Sibiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO