Eveniment

Licitatii de 90 mil. euro pe constructii si mediu

11.11.2009, 23:20 41

Administratia Strazilor din Bucuresti (ASB) a scos la licitatie21 de strazi din Capitala care vor fi reabilitate, cu o valoaretotala de 287 mil. lei (circa 68 mil. euro) fara TVA, in urmatoriidoi ani, potrivit site-ului e-licitatie.ro.

Primul pachet, care va cuprinde 17 strazi - Pescarilor, ValeaLunga, Peris, Avrig, Laminorului, Aleea Padina, Bratarii, str.Cetatea de Balta, Grigore Cobalcescu, Padurea Pustnicu, Teisani,Maior Vasile Bacila, Dr. Bragadiru, Intr. Serelor, Garii de Nord siRasaritului si Piata Garii de Nord - va avea o valoare de 196 mil.lei fara TVA. Contractul are un termen de finalizare de doi aniincepand de la data atribuirii. Companiile care vor participa lalicitatie trebuie sa aiba o cifra de afaceri medie anuala deminimum 196 mil. lei (circa 46 mil. euro).

Al doilea pachet cuprinde proiectarea si reabilitarea strazilorMircea Eliade, Bdul. Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle si Bdul.Prezan, precum si intocmirea unui studiu peisagistic, si va avea ovaloare de 91,7 mil. lei fara TVA. Durata de executie este de 18luni de la semnarea contractului. Pentru ambele pachete de strazitermenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentruacces la documente este de 22 decembrie, criteriul de departajarefiind pretul cel mai scazut.

Tot pe site-ul e-licitatie a fost anuntata de catre AgentiaNationala pentru Protectia Mediului (ANPM) o licitatie pentruachizitionarea unui sistem informatic de gestionare a datelordespre mediu, valoarea estimata a contractului ridicandu-se la 70,8mil. lei, fara TVA (19,2 mil. euro). Durata contractului va fi de24 de luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO