Eveniment

Lider PSD Cluj: Sunt de acord cu excluderea lui Sorin Grindeanu, a fost un cal troian în PSD

Lider PSD Cluj: Sunt de acord cu excluderea lui Sorin...

Autor: Vasile Magradean

15.06.2017, 16:07 176

Horia Nasra a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că îşi doreşte ca moţiunea de cenzură şi celelalte evenimente nefericite din ultimele zile să treacă repede pentru ca PSD să revină la o bună guvernare.

“Susţin şi sunt de acord cu ambele decizii ale CEx, atât cea de excludere din partid a lui Sorin Grindeanu, cât şi cea de depunere a unei moţiuni de cenzură. Consider că Grindeanu a fost un cal troian în PSD în ultimele patru luni. Ne dorim ca moţiunea de cenzură şi toate aceste evenimente nefericite să treacă cât mai repede, pentru a reveni la o bună guvernare şi pentru a asigura stabilitatea economică şi politică a României”, a spus Nasra.

Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din partid, după ce membrii Comitetului Executiv Naţional au decis în unanimitate că acesta trebuie să părăsească formaţiunea, potrivit unor surse politice. Acelaşi Comitet a decis joi seara că orice membru al PSD care acceptă să facă parte dintr-un guvern care nu are susţinerea partidului, să fie exclus.

Sorin Grindeanu a fost membru al PSD timp de 20 de ani şi ocupă funcţia de preşedinte PSD Tim

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO