Eveniment

Liderul galeriei dinamoviste din PCH, Elias Bucurică, a fost prezent la protestul din Piaţa Universităţii

Liderul galeriei dinamoviste din PCH, Elias Bucurică, a fost prezent la protestul din Piaţa Universităţii

Autor: Ionela SAMOILĂ

15.01.2012, 21:02 1919

Într-unul dintre numeroasele clipuri postate pe internet în ultimele 24 de ore filmate la protestul de sâmbătă din centrul Capitalei apare şi liderul galeriei dinamoviste de la Peluza Cătălin Hîldan (PCH), Elias Bucurică.

Liderul galeriei, căruia i s-a interzis prezenţa pe stadioane, s-a aflat în fruntea unui grup de persoane, care par a fi membri ai galeriei echipei Dinamo, care s-au îndreptat către Piaţa Universităţii după ce au asistat la meciul caritabil organizat pentru fiica fotbalistului Iosif Rotariu, care suferă de o boală gravă de inimă.

În videoclipul postat pe Youtube apar mai multe persoane care au feţele înfăşurate în fulare şi strigă "Fără violenţă" şi "Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă, până nu vom câştiga libertatea noastră!" în timp ce jandarmii încearcă să-i potolească.

Printre protestatari poate fi observat şi liderul PCH, Elias Bucurică, la minutul 7 şi 55 de secunde al videoclipului, agitând spiritele alături de alţi ultraşi. Citiţi mai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO