Eveniment

Marcel Ciolacu dă asigurări: Nu există nimic blocat legat de PNRR. Relaţia cu Comisia Europeană funcţionează foarte bine

Marcel Ciolacu dă asigurări: Nu există nimic blocat...

Autor: Gabriel Pecheanu

14.03.2024, 11:35 32

Nu există nimic blocat, iar relaţia cu Comisia Europeană funcţionează foarte bine, spune premierul Marcel Ciolacu despre PNRR. El anunţă o discuţie, săptămâna viitoare, cu Celine Gauer, responsabilul cu gestionarea PNRR la nivel european.

„Aş dori să vorbim şi despre PNRR. Cer tuturor miniştrilor coordonatori de reforme să fie pregătiţi săptămâna viitoare pentru dialogul cu doamna Celine Gauer, responsabilul cu gestionarea PNRR la nivel european. Vom analiza fiecare jalon importan din cererea de plată nr. 3. Este un dialog firesc, serios şi care necesită energie şi concentrare din partea noastră. Nu există nimic blocat. Relaţia cu Comisia Europeană funcţionează foarte bine şi vreau să găsim soluţii pentru a realiza toate reformele, cum, de altfel, am făcut şi anul trecut”, spune Marcel Ciolacu la începutul şedinţei de joi a Guvernului.

El precizează că joi vor fi aprobate modificările bugetului muoltianual aferentr reformelor şi investiţiilor asumate.

„Concret, ţinta noastră e ca banii să stea cât mai puţin în conturile statului român şi să ajungă în cel mai scurt timp pe şantierele de investiţii”, încheie Ciolacu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO