Eveniment

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie în Hawaii

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de...

Autor: Petru Mazilu

13.08.2023, 13:40 33

Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o atenţionare de călătorie în Hawaii. Documentul conţine informaţii actualizate despre uraganul Dora şi despre incendiile care au făcut ravagii în statul american. 

Ministerul Afacerilor Externe informează „cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Hawaii că, în contextul incendiilor înregistrate în zonă, autorităţile americane publică online informaţii actualizate privind situaţia de la faţa locului, operaţiunile de evacuare a populaţiei şi de asistenţă acordată persoanelor afectate”.

„Persoanele afectate şi rudele acestora pot consulta următoarele link-uri: https://mauihla.org/resources/EMERGENCY-SUPPORT-FOR-DORA-AUGUST-9TH şi https://www.mauicounty.gov/CivicAlerts.aspx?AID=12684 pentru a verifica anunţurile de ultimă oră şi instrucţiunile autorităţilor americane, adresele noilor adăposturi amenajate şi modalităţile de înregistrare pentru procedurile de evacuare şi de identificare a rudelor dispărute”, a anunţat MAE.

Cetăţenii români pot solicita informaţii şi asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Washington, a precizat MAE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO