Eveniment

Ministrul Finanţelor despre demisia lui Cseke Attila: Este uşor să demisionezi

Ministrul Finanţelor despre demisia lui Cseke Attila: Este uşor să demisionezi

Autor: Emil Popescu - Mediafax

04.08.2011, 18:31 194

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a afirmat că i-atransmis lui Cseke Attila, înainte de rectificare, că Sănătatea vaprimi doar 300 milioane lei din cauza resurselor limitate şi că nueste normal ca problemele din sănătate să fie rezolvate "luând banide la investiţii şi dând la arierate".

"M-a surprins demisia lui, pentru că nu este normal caproblemele din sănătate să fie rezolvate luând bani de lainvestiţii şi dând la arierate. Mulţi miniştri sunt supăraţi, esteuşor să-ţi dai demisia, toţi miniştrii solicită bani şi primescatât câţi sunt", a afirmat Ialomiţianu.

El a susţinut că i-a comunicat lui Cseke, încă de anul trecut,că "trebuie pusă ordine în sistem" pentru ca ministrul Sănătăţii săbeneficieze de susţinerea lui.

Ialomiţianu a adăugat că vineri s-a întâlnit cu ministrulSănătăţii, Cseke Attila, cât şi cu preşedintele CNAS, stabilindu-seîn urma întâlnirii ca pentru sănătate să fie alocate 300 milioanelei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO