Eveniment

Mircea Lucescu a fost rănit într-un accident rutier în Capitală. Antrenorul are patru coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică

Mircea Lucescu a fost rănit într-un accident rutier în Capitală

Foto: Octav Ganea

Autor: Mediafax

06.01.2012, 14:27 2166

Mircea Lucescu are patru coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică, iar după investigaţii a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, au declarat, vineri după-amiază.

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost supus unor investigaţii medicale, rezultatele indicând că în urma accidentului rutier în care a fost implicat are patru coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică, însă starea lui este stabilă, au precizat sursele citate.

Mircea Lucescu a fost rănit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală, el fiind dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB).

Managerul SUUB, Cătălin Cârstoiu, a declarat că Mircea Lucescu va fi supus unor investigaţii medicale specifice, printre care electrocardiogramă, computer tomograf şi analize de sânge.
Accidentul în care a fost implicat Mircea Lucescu a fost anunţat la 112 în jurul orei 13.40, a declarat Vasile Daniel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.
Lucescu era în maşină împreună cu un bărbat de 40 de ani, acesta fiind rănit uşor, a spus coordontatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa.

Accidentul s-a produs după ce maşina în care se aflau cei doi şi care venea dinspre Apaca a virat spre stânga şi s-a lovit cu un tramvai care mergea în acelaşi sens. În urma impactului, maşina în care se afla Lucescu a fost proiectată în alt autoturism, au declarat reprezentanţi ai Brigăzii de Poliţie Rutiere.

Traficul a fost restricţionat în zonă pe perioada cercetărilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO