Eveniment

MIZA şpăgii pe care Nelu Iordache i-ar fi dat-o lui Ovidiu Silaghi. Discuţii în camera cu aparate de bruiaj, intermediate de un fost şef al "Doi şi-un sfert"

MIZA şpăgii pe care Nelu Iordache i-ar fi dat-o lui...

Autor: Gândul

20.08.2013, 10:47 2491

În loc de instalarea la şefia Ministerului Transporturilor, Ovidiu Silaghi va da cu subsemnatul la DNA. Cu patru zile înainte de expirarea termenului stabilit de preşedinte pentru a da un răspuns la propunerea USL, procurorii au cerut aviz Parlamentului pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru liberal, care ar fi pretins şi primit de la omul de afaceri Nelu Iordache 200.000 de euro ca să nu se rezilieze contractele pe care firma sa, Romstrade, le avea cu CNANDR.

De altfel, Iordache, care se află din decembrie în arest, este cel care a povestit procurorilor cum s-a întâlnit cu fostul ministru, chiar la acesta acasă, întrevederea fiind aranjată de un fost şef din cadrul DGIPI, Remus Şpan, care conducea divizia de interceptări.

Silaghi admite că s-a întâlnit cu Nelu Iordache, însă spune că discuţiile au avut loc în contextul campaniei electorale. Mai mult, el recunoaşte că îl ştie pe Remus Şpan "de la noi din zonă". "Sigur m-am întâlnit între două trasee în campania electorală. La mine acasă vin mulţi oameni în campania electorală", a susţinut Silaghi, într-o intervenţie la Realitatea, negând însă că a luat bani de la omul de afaceri.

 Citiţi mai multe detalii aici

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO