Eveniment

O veste bună pentru bucureşteni: De azi se poate circula cu un singur bilet pe mijloacele de transport în Bucureşti-Ilfov

O veste bună pentru bucureşteni: De azi se poate...

Autor: Cosmin Pirv

17.02.2022, 09:51 98

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat joi că a semnat ordinul de ministru care face posibilă folosirea unui singur bilet sau abonament pe toate mijloacele de transport din zona Bucureşti-Ilfov.

„De astăzi se poate călători cu un singur bilet sau abonament pe toate mijloacele de transport disponibile în zona Bucureşti-Ilfov: tren, metrou, autobuz, tramvai şi troilebuz! Am semnat Ordinul de ministru necesar”, a anunţat Sorin Grindeanu.

Conform acestuia, biletele sunt valabile pentru intervale de: 24 h, 72 h, 1 lună, 6 luni şi 12 luni.

„Titlurile de călătorie metropolitane integrate cu valabilitate de 24 de ore şi 72 de ore permit oricâte transbordări pe orice vehicul de transport de suprafaţă, metrou şi feroviar doar pe ruta: Gara de Nord (staţia Bucureşti Nord) – Aeroportul Henri Coandă, în regiunea Bucureşti-Ilfov”, a mai transmis Sorin Grindeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO