Eveniment

Percheziţii la o sucursală a Hidroelectrica din Curtea de Argeş, într-un dosar de corupţie

Percheziţii la o sucursală a Hidroelectrica din Curtea...

Autor: Catalin Lupasteanu, Livia Ispas

15.07.2015, 09:25 659

Direcţia Naţională Anticorupţie arată, într-un comunicat de presă, că se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează "suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie comise în perioada 2011-2012".

Anchetatorii fac şapte percheziţii în judeţul Argeş, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că percheziţiile au loc la Sucursala Hidrocentrale Curtea de Argeş din cadrul Societăţii de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica SA, la SC Filiala pentru Reparaţii şi Servicii Hidroserv Curtea de Argeş SA, precum şi la Centrala Hidroenergetică CHE Noapteş, situată în Curtea de Argeş.

De asemenea, au loc percheziţii la locuinţa lui Octavian Florian Oprea, director adjunct al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş în perioada martie - iulie 2011, şi a mamei acestuia, Filoftia Oprea.

Anchetatorii fac percheziţii şi la locuinţa lui Ştefan Vulparu, inginer în cadrul Serviciului Tehnic al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş la data faptelor şi asociat în cadrul SC Asnet Telecom SRL, societate pe care, în fapt, o controla, precum şi la locuinţa lui Florin Nicolae Stoian, asociat în aceeaşi firmă.

Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO